formules

 

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende formules die we aanbieden in het sportlab van kine8:

PRO Fietsanalyse 180 minuten, 302.5 euro (btw incl.)

Onze uitgebreide analyse, met volledige screening en alle technische onderzoeken voor de meest veeleisende atleet! Eveneens van toepassing voor complexere analyses (vb. scoliose, beenlengteverschil, pathologische situaties) gezien deze onderzoeken tijdsrovender zijn en meer handelingen vereisen.

Inclusief 3d bewegingsanalyse, drukmetingen ter hoogte van zadel en schoenen, therapeutische interventies (podoloog, biomechanicus en manueel therapeut), videoanalyse, opstellen bewegingspaspoort. Exclusief insoles.

LITE Fietsanalyse 90 minuten, 149 euro (btw incl.)

Een kortere analyse voor diegene die op zoek is naar de juiste positie op z'n fiets of graag een update wenst van een vorige door ons uitgevoerde analyse. Er wordt gestreefd naar een juist evenwicht op de fiets zonder het finetunen van de PRO analyse.

Inclusief 3d bewegingsanalyse, therapeutische screening, plaatsen van de schoenplaatjes (zonder drukmetingen), videoanalyse. Exclusief insoles

ZADELDRUKMETING 45 minuten, 79 euro (btw incl.)

Voor fietsers met zadelproblemen of andere urologische of gyneacologische stoornissen te wijten aan het fietsen.

Afstellen zadel dmv druk sensor-mat en testen tot 3 zadels. Achteraf eventueel mogelijkheid tot vervaardigen van zadel op maat. (exclusief zadel op maat)

zadel op maat: 300- 350 euro (incl) afhankelijk van het type

TRAP-ANALYSE 60 minuten, 99 euro (btw incl.)

Optimalisatie van je schoen - pedaalinterface door middel van drukmetingen in de schoen en analyse van je wattage en krachtoverbrenging. Minimaliseren van je 'dood' punt. We zien assymmetrieën en zwakke zones in je trapcyclus en werken een correctief plan uit dmv schoen, pedaal en cleats -advies, insoles en kleine wijzigingen aan de positie.