PRO fietsanalyse

  • 180 min, 302.5 euro (btw incl.)

Onze uitgebreide analyse, met volledige screening en alle technische onderzoeken voor de meest veeleisende athleet! Eveneens van toepassing voor complexere analyses (vb. scoliose, beenlengteverschil, pathologische situaties) gezien deze onderzoeken tijdsrovender zijn en meer handelingen vereisen.

Inclusief 3D bewegingsanalyse, drukmetingen ter hoogte van zadel en schoenen, therapeutische interventies (podoloog, biomechanicus en manueel therapeut), videoanalyse, opstellen bewegingspaspoort. Exclusief insoles.

LITE fietsanalyse

  • 90 min, 149 euro (btw incl.)

Een kortere analyse voor diegenen die op zoek is naar de juiste positie op z'n fiets of graag een update wenst van een vorige door ons uitgevoerde analyse. Er wordt gestreefd naar een juist evenwicht op de fiets zonder het finetunen van de PRO analyse.

Inclusief 3D bewegingsanalyse, therapeutische screening, plaatsen van de schoenplaatjes (zonder drukmeting), videoanalyse. Exclusief insoles.

Zadeldrukmeting

  • 45 min., 79 euro (btw incl.)

Voor fietsers met zadelproblemen of andere urologische of gynaecologische stoornissen te wijten aan het fietsen.

Afstellen zadel dmv druk sensor-mat en testen tot 3 zadels. Achteraf eventueel mogelijkheid tot vervaardigen van zadel op maat. (exclusief zadel op maat)

zadel op maat: 300 tot 350 euro (btw incl.) afhankelijk van het type.

Trap-analyse

  • 60 min, 99 euro (btw incl.)

Optimalisatie van je schoen-pedaalinterface dmv drukmetingen in de schoen en analyse van je wattage en krachtoverbrenging. Minimaliseren van je 'dood' punt. We zien assymmetrieën en zwakke zones in je trapcyclus en werken een correctief plan uit dmv schoen, pedaal en cleats-advies, insoles en kleine wijzigingen aan de positie.