Roel Bruylandt

Roel Bruylandt

Kinesitherapeut - Manueel therapeut

Roel Bruylandt volgde de opleiding manuele therapie aan Gentse universiteit. Sindsdien is hij een veelgeziene therapeut op diverse hoorcollege's rond sport en manuele therapie. Zo studeerde hij ondermeer aan Curtin University in West-Australië (Manual Concepts) en het CPDO te Londen. Roel is zelf een veelsporter en specialiseerde zich verder rond bewegingsanalyse. Hij is de fiets-expert van ons team. Samen met z'n echtgenote Katrien is hij stichter en coordinerend therapeut bij kine8.

Katrien De Baerdemaecker

Katrien De Baerdemaecker

Kinesitherapeute - Podoloog, (Sport)Biomechanicus

Katrien De Baerdemaecker volgde beide opleidingen te Gent. Ze is sinds '99 werkzaam in de praktijk als een ervaren bewegingsdeskundige. Haar interesse gaat vooral uit naar de analyse en behandeling van diverse functiestoornissen ter hoogte van het onderste lidmaat. Ze is een expert In het domein van loopanalyses. Ook functionele zooltherapie behoort tot haar domein.

Ward De Bremme

Ward De Bremme

Kinesitherapeut

Het kine8-team is sinds kort versterkt door kinesitherapeut Ward De Bremme. Deze sportieve, gedreven collega helpt mee jouw functie te optimaliseren en/of je prestatie te verbeteren.

Saartje Holderbeke

Saartje Holderbeke

Manueel therapeut

Saartje is werkzaam als manueel therapeut binnen de praktijk sinds 2017. Ze studeerde aan de Universiteit Gent waar ze haar passie voor manuel therapie vond.