Nieuw op maandagavond is de schouderclass-footclass-bekken/heup/lage rugclass. Er gaan in beperkte groepjes gedurende 3 maandagen afwisselend een schouderclass, footclass en heup/lage rug class door. Hierin leer je zelf heel wat technieken om je basis sterker en efficiënter te maken.

Schouder class:

Je hebt een voorgeschiedenis van schouder- of nekklachten of een verkeerde houding. We helpen je op weg naar een schouder in balans. Begrijp hoe je schouder werkt en wat je vooral wel en niet moet doen. Je beschikt na de opleiding over een hele reeks tools en oefeningen die je dagelijks kan inzetten voor een sterkere, stabielere en efficiëntere schouderfunctie.

Foot class:

Je voeten zijn het startpunt van de beweging. Via deze korte opleiding krijg je inzicht in de functie en leer je heel wat technieken om deze basis sterker, gezonder en efficiënter te maken. Je zal verstelt staan over de progressie die het met zich meebrengt. Veel sporters vergeten hoe belangrijk dit is. Wist je dat een verstoorde voetfunctie heel wat problemen hogerop kan veroorzaken?

Heup-bekken-lage rug class:

Info volgt nog

Een reactie achterlaten